SeminariSnaga ljubavi

Snaga ljubavi

Datum: 25.05.2010.

"Snaga duha je nevjerojatna!"

Ozdravljenje, zapravo, svi nose u sebi. Svi smo mi u sebi i zdravi i bolesni. I živi i mrtvi. Pitanje je – što od toga prihvaćamo i čemu smo povjerovali. 
Riječi su to velečasnog Zlatka Sudca koje uvijek ističe kad se povede riječ o ljudima koji su ozdravili preko njega.
I odmah, neizostavno, dodaje: "Sve to ne ovisi o meni, već o Božjoj milosti i o snazi i dubini vjere pojedinca, ali i zajednice, koja svojom snagom vjere i molitve može donijeti milost ozdravljenja čak i osobi koja sama nužno ne mora biti u vjeri. Ja sam kao svećenik ponudio sakramente, molitve za ozdravljenje, mise, sveto ulje, bolesničko pomazanje, molitve oslobođenja. A plod tih molitvi je buđenje vjere, koja rađa plodom ozdravljenja".

Ljudi su svjedočili brojnim slučajevima - od invalida koji su prohodali, preko ozdravljenja djeteta s epilepsijom ili Westovim sindromom, žene s rakom dojke ili multiplom sklerozom... 
Točan broj izlječenja nije utvrđen, iako se govori o stotinama dokumentiranih slučajeva. Naime, za svako ozdravljenje, osim svjedočanstva, traži se i medicinska dokumentacija, a obvezan je i nastavak liječenja i medicinskog promatranja kako bi se dokazala teza da su molitva i duhonost sudjelovali u procesu medicinskog izlječenja.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.