NaslovnaVijestiXXVIII. duhovna obnova u hotelu Malin

XXVIII. duhovna obnova u hotelu Malin

XXVIII. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 06.05.2018.

Duhovna obnova održala se od 4. do 6. svibnja u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je oko 500 sudionika iz Hrvatske, ali i vjernici iz SAD-a, Kanade, Australije, Čilea, Kolumbije, s Haitija, Fijija, Meksika, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i okolnih europskih zemalja.

Vjernike su ispovijedali fra Ivan Lukač, vlč. Ivica Kordić, vlč. Josip Zović, vlč. Anton Bozanić, vlč. Denis Žuškin i vlč. Milivoj Guszak, te osam svećenika iz SAD-a, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i Uskrsnom raspoloženju, kroz proslavu pete Uskrsne nedjelje.

Svim sudionicima duhovne obnove od srca želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne, raspete i uskrsle Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.