NaslovnaVijestiDuhovna obnova uoči svetkovine Božanskog Milosrđa

Duhovna obnova uoči svetkovine Božanskog Milosrđa

DUHOVNA OBNOVA UOČI SVETKOVINE BOŽANSKOG MILOSRĐA

Datum 08.04.2018.

Duhovna obnova održala se od 6. do 8. travnja u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je preko 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i okolnih europskih zemalja, te grupa od dvjestotinjak vjernika iz svih dijelova SAD-a.

Vjernike su ispovijedali vlč. Milivoj Guszak, vlč. Denis Žuškin, vlč. Ivica Kordić, vlč. Anton Bozanić i fra Ivan Lukač, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i Uskrsnom raspoloženju, kao i proslava druge Uskrsne nedjelje - nedjelje Božanskog Milosrđa.

Svim sudionicima duhovne obnove od srca želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne, raspete i uskrsle Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.