NaslovnaVijestiDuhovna obnova u Nerezinama

Duhovna obnova u Nerezinama

DUHOVNA OBNOVA U NEREZINAMA

Datum 04.07.2017.

U župi Prikazanja Blažene Djevice Marije u Nerezinama na otoku Lošinju, dana 1. i 2. srpnja ove godine održala se duhovna obnova u organizaciji domaćina, vlč. Silvia Španjića, župnika Nerezina, sv. Jakova i Punte Križa. Duhovnu obnovu je predvodio vlč. Zlatko Sudac, a sudjelovalo je oko 250 vjernika iz okolnih župa i otoka kao i obitelji iz raznih krajeva naše domovine i dijaspore.

U predanoj vjeri i požrtvovnosti naši svećenici zdušno su ispovjedali tijekom trajanja duhovne obnove, stoga od srca zahvaljujemo vlč. Denisu Žuškinu i vlč. Franku Maruliću.

Duhovna je obnova protekla u molitvenom ozračju uz pripremu za sakrament ispovjedi, adoraciju i Sv. Mise. Molilo se i za svećenička, redovnička i misionarska zvanja, za mlade i obitelji, kao i za sve starije, bolesne i nemoćne. Na kraju duhovne obnove bio je organiziran susret vlč. Zlatka Sudca sa mladima župe Nerezine, sv. Jakova i Punta Križe.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli pri realizaciji ove duhovne obnove, posebice Euharistijskim Službenicama Srca Isusova i Marijina, bračnom paru Draganu i Mileni Zrnić, te Elvisu Živkoviću i Silviu Bašiću na tehničkoj podršci obnove.

Naročito se zahvaljujemo našem dragom vlč. Zlatku Sudcu i suradniku vlč. Zlatka gospodinu Anti Vukiću.

Duhovnu obnovu su svirali i animirali Mate Antun Antunović i župni zbor Nerezine na čemu im se od srca zahvaljujemo, kao i svima vama koji ste svojim prisustvom uljepšali ovaj duhovni događaj.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).